top of page
Carpenter_edited_edited_edited.jpg

Tjänster

Vi finns här
för att hjälpa dig

Kungsäter Factory arbetar hårt för att erbjuda alla våra kunder utmärkt service till ett riktigt bra pris. När du behöver något reparerat på rätt sätt, lita på de riktiga proffsen. Ta en titt på våra tjänster här nedan för mer information.

Tjänster: Tjänster

Möbelrenovering

Renovering möbler

Att återanvända sina gamla skåp, stolar, bord, sideboards mm är ett väldigt spännande och miljövänligt sätt att få nytt liv i en i gammal möbel. Vi kan hjälpa dig att ge förslag på en ny kulör eller kanske en annan ytbehandlingsmetod för att förändra utseendet.

Nya handtag och gångjärn

Att även byta till nya handtag när man renoverar sina möbler är ofta väldigt effektfullt. Vi erbjuder handtag för alla typer av luckor och miljöer.
 

Att även byta till nya dörrgångjärn när man renoverar sina kan vara nödvändigt. Vi erbjuder gångjärn för de vanligast förekommande typer av luckor och miljöer.

Interiördesign
Country Style Kitchen

Köksrenovering

Renovering köksluckor

Att återanvända sina gamla köksluckor till ert nya kök är det det mest miljövänliga sättet att göra om sitt kök hemma. Då kvalitetskänslan av ett kök till stor del bedöms av själva köksluckan, kan vi hjälpa dig med att få ett riktigt fint kök utan att det kostar en förmögenhet.

Vi  erbjuder allt ifrån heltäckande lackeringar i valfria kulörer, till vaxning och patinering. Gamla köksluckor kan bestå av allt ifrån MDF-träkärna till massiv träkärna vilket då möjliggör olika alternativ av spännande ytbehandligar.

.

Nya handtag och gångjärn

Att även byta till nya handtag när man renoverar sina köksluckor är ofta väldigt effektfullt. Vi erbjuder handtag för alla typer av luckor och miljöer.

Att även byta till nya dörrgångjärn när man renoverar sina kan vara nödvändigt. Vi erbjuder gångjärn för de vanligast förekommande typer av luckor och miljöer.

Belysning

Vi erbjuder kundlackerade homogena belysningsrampar med olika infällda LED-belysningar för undermontering till befintliga överskåp.

Vi erbjuder även olika belysningar för övermontering till befintliga överskåp.

OBS. installation av el måste göras av behörig elinstallatör.

Köksstomme

När man lackerar om köksluckor bör man kanske också fundera på att måla även köksstommen.
Det blir ett mycket bättre helhetsintryck när alla delar känns nymålade.

När man ska måla själv är det viktigt att man har en tidsplan, så att alla väsentliga delar genomförs och dessutom i rätt ordning. Se till att du planerar rätt och räkna hellre med en extra dag än en mindre när du lägger upp tidsplanen. Ett tips är att planera in målningen under samma period som luckorna är på lackering.


Ett väldigt enkelt sätt att förnya finishen på stommarna är att nytillverka täcksidor och bänkskivor. Detta kan vi erbjuda i samband med renoveringen av de övriga luckdelarna. 

Tillhörande köksmöbler

När man gör om sitt kök, så kan det ibland vara svårt att matcha de övriga möblerna till det "nya köket". Då man redan gjort färgvalen till köket, blir det väldigt effektfullt  att även renovera och färgmatcha era övriga befintliga möbler. 

Antik renovering

Renovering antika möbler

Vi har en lång historia av renovering av gamla möbler. Vi har tillgång till antikt trämaterial, kan jobba med ornament, metallinfällningar, intarsia och givetvis också arbeta med boningar, högglansytor eller annan ytbehandlingsmetod. Varje antik möbel är unik och kräver en noggrann överenskommelse mellan
KUNGSÄTER FACTORY och kunden gällande omfattning, förväntan och målbild.

Interiördesign
Koksrenovering
Antkrenovering

1. Offert

Före vi startar ett arbete, tar vi fram en offert  där vi som leverantör och du som kund är överens om omfattning och pris för det arbete som skall utföras.

3. Ordererkännande

Checklistan med tidsplan signeras av kunden före produktion startas. Kopia av denna signerade checklista lämnas till kunden fysiskt eller digitalt före produktionsstart.

5. Betalning

Efter utfört arbete sker betalning enligt ordererkännandet.

2. Beställning

Beställning sker utifrån offerten. Vi tar därefter fram en tidsplan, samt en checklista så att vi inte missar något.

4. Produktion

Vi tar hem det material som erfordras för produktionen och genomför arbetet enligt beställningen.

6. Garanti

En funktionsgaranti om 2 år lämnas på alla våra arbeten.

Vi gör jobbet rätt

Så här funkar det hos oss

offert

Så här går det till

Bli hållbar och tänk återvinning

Vi vill att det ska vara enkelt att leva hållbart. Många av oss har fullt upp i livet och handlar nytt bara för att det är lättast så. Vi vill därför göra det ännu enklare att ta hand om det du redan har. 

VÅR PROCESS

knowledge.png

STEG 1

Uppstartssamtal

certificate.png

STEG 2

Offert

table.png

STEG 3

Designrenovering

shipped.png

STEG 4

Leverans

ETT STEG NÄRMARE DRÖMMEN

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och berättar mer

Att bli uppringd av oss kostar inget och är inte på något sätt bindande. Vi kan tillsammans diskutera vad du vill göra, komma med råd och om du vill skickar vi en offert med kostnadsförslag på arbetet.

Tack för din intresseanmälan!

bottom of page